© Powered by SiteSpirit

 

Lelies Schubben

logo.png

Lelies Schubben

schubben hand.jpg

Heeft u zelf weinig tijd of de mogelijkheden, BB Diensten Holland kan u van dienst zijn en uw lelies schubben.

Uw bollen worden geschubd in Polen door ervaren mensen, onder vakkundige Nederlandse begeleiding. De schubben worden tot in de bodem van de bol afgebroken en een eventuele slechte schub wordt verwijderd. Terug schubben van pitten tot een bepaalde gewenste maat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Na het schubben wordt het schub op een lopende band nogmaals gecontroleerd. Vervolgens direct weer opgeslagen onder de juiste klimaatcondities.

Met de huidige perikelen omtrent virusoverdracht (met name Plam V), is het van groot belang dat alle bollen op een zo schoon mogelijke manier worden verwerkt. BB Diensten Holland heeft strenge hygi´┐Żnemaatregelen getroffen om deze mogelijke overdracht tot een minimum te kunnen beperken.

Uw schubbollen kunnen zowel in kratten als in kuubskisten worden aangeleverd.


Transport

vrachtwagen 011.jpg

Transport is een essentieel onderdeel van onze diensten.
Wij hebben gekozen voor een Nederlands transportbedrijf, zodat ook de communicatie met de chauffeur optimaal is.
Omdat veel van de producten kwetsbaar zijn vraagt ook het vervoer om speciale aandacht.
Iedere vracht beschikt over dataloggers die de temperatuur en de RV registreren waardoor inzichtelijk is of het materiaal steeds onder de gewenste condities behandeld is. De koelwagens van Bloemendaal kunnen buitenlucht draaien en zijn voorzien van een modern circulatiesysteem.


Buxus tray.jpg

sorteren1.jpg

schubben (kopie).jpg